Vinen kommer fra vinhuset Fattoria di Castelvecchi nær Radda in Chianti – lige i hjertet af Toscana.
Druen er 100% Sangiovese, og vinhuset bruger kun de bedste druer og bedste årgange til denne vin.
I glasset oplever du aromaer af bagte blommer, kokosnød, ristede kaffebønner, vanilje, kirsebær. Farven er dyb rubinrød, med lyse skygger. Frugtagtig smag, velstruktureret, intens, elegant med tannin i god balance.
Druerne håndplukkes midt/ultimo september
Efter plukning sker macerationen i 40 dage, inden vinen kommer på ståltanke i 6 måneder, herefter 18 måneder på store egefade.
Før vinen bliver frigivet til salg, ligger den mindst 4 måneder på flaske.
Denne chianti classico er den oplagte vin til et godt stykke rødt kød. Vinen er drikkeklar nu, men kan fint gemmes i 10-15 år.
Bør dekanteres eller åbnes ca. 1 time før servering.
100 % Sangiovese
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.